менувачница глобал

gallery/ммм

Менувачница Глобал работи со:

Менувачница Глобал работи со Moneygram брз трансфер на пари!

Можете да испратите и примите пари од било каде во светот за 5 минути со најниска провизија

Moneygram

Купи карти за се

Продаваме патничко осигурување од Еуролинк

За нас

Работно време: 

Пон-Саб од 08:00 до 20:00

Во менувачница Глобал ќе ги добиете најповолните курсеви за менување на вашите валути. 

Контакт телефон: 043/ 552 - 434 

Мобилен: 078/ 205 -722

Еуролинк осигурување

Официјални партнери на Купи Карти За СЕ 

Кајнас можете да купите карти за концерти

 

 Валута
Куповен курс
Продажен курс
           Евро
61.40
61.70
             Долар
54.40
55.50
             Фунта
70.70
71.70
             Франк
55.80
56.80
            АУД
40.50
41.50
            СЕК
6.25
6.38
            БГН
30.50
31.50
gallery/euro-flag_gif
gallery/flag_of_the_united_states.svg
gallery/1280px-flag_of_the_united_kingdom.svg
gallery/ch-
gallery/-af6-aussie-flag-75x160mm-ea
gallery/swedish-flag-medium
gallery/flag_of_bulgaria.svg
Курсна листа за 22.05.2017 Четврток

За купување над 2.000 евра цена 61.50 

За продавање над 2.000 евра цена 61.65

Контакт: 043/552 - 434

gallery/moneygram logo 2012
gallery/kkzsfb_400x400
gallery/eurolink